Ny och spännande mat i all ära, men ibland finns det anledningar till att sätta både en och två klassiker på menyn. Här hittar du fyra välbekanta rätter, respektive såser, som brukar få de flesta gäster på fall. Vi pratar om en klassisk pepparsås gjord på nya Knorr Professional Kalvfond, en okomplicerad rödvinssås på Knorr Professional Demi-Glace, samt publikfriare som Wallenbergare och fisk- och skaldjurssoppa. Smaklig spis!
Prisbelönte kocken Daniel Müllern har tagit fram två såser i samarbete med Unilever Food Solutions. Här kan du se hur han tillagar dem, och inspireras gärna av recepten.
Såser av Daniel Müllern
Video
Se Daniel tillaga rödvinssås
Vi rekommenderar
Recept
Klassisk pepparsås
Prisbelönte kocken Daniel Müllern har tagit fram en pepparsås i samarbete med Unilever:
”När jag gör pepparsås använder jag gärna tre olika sorters peppar för att göra såsen lite intressantare. Vill du kan du blanchera pepparkornen, så blir såsen något mildare. Servera till en perfekt stekt köttbit eller ankbröst.”
Prisbelönte kocken Daniel Müllern har tagit fram en rödvinssås i samarbete med Unilever:
”En rödvinssås behöver verkligen inte vara särskilt komplicerad. Använd bra råvaror och följ mitt recept, så står du strax någonting riktigt gott att servera till dina gäster.”
Kocken Martina Danielsen på Unilever Food Solutions har tagit fram två klassiska rätter som alltid går hem hos kunderna. Här kan du se hur hon tillagar dem, och inspireras gärna av recepten.
Lunchklassiker av Martina Danielsen
Video
Se Martina tillaga en Wallenbergare
Video
Här lagar Martina en fisk- och skaldjurssoppa
Vi rekommenderar
Recept
Wallenbergare med klassiska tillbehör
En Wallenbergare gjord på riktigt finmalet kött. Den ska resa sig likt en sufflé och sedan serveras med brynt smör, rårörda lingon och små gröna ärtor.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.