Glass – ett av livets goda nöjen som är enkelt att variera med strössel, milkshakes och fyllda bakverk. Och vore det inte smidigt om alla kunde njuta av glass oavsett allergier?
Floras mjukglassmix är härligt krämig och passar alla. Det är ett enkelt byte av den mjukglass du har idag, som inte kompromissar med den goda glassupplevelsen – oavsett om det är i form av en mjukglass eller silkeslen gelato. Glassigt och gott för alla helt enkelt!
Ta glasserveringen till nästa nivå i sommar!
Vi rekommenderar
Kreativa milkshakes
Med milkskakes finns många möjligheter att vara kreativ med färger och textur. Höj smakerna med t.ex. söta och salta popcorn som adderar krispighet. Ringla en härlig kolasås inuti glaset och toppa med vispad Flora Plant Visp 31%.
Erbjuder er verksamhet take-away? Då är Flora ett bra alternativ eftersom glassen smälter långsamt och håller sig fint under leverans.
Tänk lager på lager, varför inte fylla en kanelbulle eller croissant med mjukglass? Det blir ett vackert och otroligt gott bakverk som tar er dessertmeny till nästa nivå. Att toppa en varm våffla med mjukglass är ett roligt alternativ som gästen garanterat kommer att uppskatta.
Visste ni att Floras mjukglassmix även fungerar i gelatomaskiner? Det är en smidig bas som smaksätts och hälls direkt i maskinen, ingen pastörisering krävs. Prova er fram med era favoritsmaker och servera i smaksatta och färgglada rån, vackra skålar eller ätbara bägare.
*Baserat på en tredjepartsgranskad LCA av Quantis 2024 som jämför 1 kg Flora växtbaserad glassmix med samma mängd mejeriglassmix, på den europeiska marknaden. LCA granskas av en oberoende panel bestående av tre experter i enlighet med standarderna ISO 14040 och 14044 för offentliggörande av resultat. För mer information klicka här.
Mer inspiration från Upfield
Vi rekommenderar
Inspiration
Växtbaserade sommarrecept med Adam Thulin
Kocken och matkreatören Adam Thulin tror på en framtid fylld av närproducerade rotfrukter och nya, smarta alternativ till mejeriprodukter. År 2022 vann Adam Thulin tv-programmet Sveriges Mästerkock. Idag jobbar han med mat på olika sätt, bland annat skriver han kokböcker, är kock både i och utanför tv-rutan, och arbetar med produktutveckling. Nu blir Adam även ny ambassadör för Violife Professional.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.