Sanpellegrinos drycker är gjorda på noggrant utvald frukt, som har mognat under medelhavets sol. Dryckerna innehåller inget tillsatt socker och har ett lågt kaloriinnehåll. Testa vårens nya smaker: citron, blodapelsin och persika/clementin. För bästa smakupplevelse ska drycken serveras väl kyld.
Tre goda nyheter från Sanpellegrino®
Nyhet - Zero Limonata
Upplev den uppfriskande smaken av Italien med Sanpellegrino Citron. En mousserande citrondryck tillverkad med fruktjuice från italienska citroner, med 10 % citronsaft från koncentrat. Innehåller endast 15 kalorier per portion.
Nyhet - Zero Aranciata Rossa
Aranciata Rossa (blodapelsin) är gjord på juice från italienska apelsiner, mousserande apelsin- och blodapelsindryck med 6 % apelsinjuice och 4 % blodapelsinjuice från koncentrat. Drycken innehåller 20 kalorier per portion.
Nyhet - Zero Pesca/Clementina
Drycken pesca/clementina är en mousserande persika- och clementindryck som innehåller 5 % persikojuice från koncentrat och 4 % clementinjuice från koncentrat. Drycken är tillverkad i Italien, av persika och citrus och ger en härligt fyllig och autentisk italiensk smakupplevelse. Endast 20 kalorier per portion.
Sanpellegrino® Italian Sparkling Drinks
Ikonisk, italiensk och 100 % naturlig. Det vinnande receptet från 1932 innehåller noggrant utvalda råvaror och tillverkas uteslutande i Italien. Apelsinerna kommer från Sicilien och Kalabrien, och limonatan är gjord på citroner från sicilianska citruslundar.
Sanpellegrino har goda och långvariga relationer med många av sina partnergårdar. På gårdarna skördas frukterna för hand och juicen extraheras i regionala anläggningar för att ta vara på friskheten.
Sanpellegrinos sparkling water är naturligt berikad med mineraler och har små unika pärlande bubblor. Det är ett av de mest kända mineralvatten i världen, och sägs vara vattnets motsvarighet till champagne.
Ursprunget till den unika smaken
Sanpellegrinos historia började i en naturlig vattenkälla i området Sanpellegrino Terme i Val Brembana. Sedan år 1899 har vattnet buteljerats och exporterats därifrån.
Kvaliteten på ett mineralvatten beror på egenskaperna i de djupa lager av poröst berg igenom vilket vattnet långsamt rinner på väg till platsen för källan. Precis som vin har varje naturligt mineralvatten sin egen distinkta ”terroir”, en fransk term som betyder "den unika miljön som bestämmer dess karaktäristiska mineralinnehåll".
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.