Pinchos är det perfekta snacket för bardisken, konferenspausen eller som en liten smörgås på caféet. Med smakrika spreadar är det enkelt att skapa fantasifulla pinchos med färska råvaror från säsongen. Prova även att servera dem med pommes eller i en bakad potatis.
Ingredienser
Lagom åt: 10 personer
80 pinchos per recept
Creamy ajvar och citron
Spread
300 g Violife creamy, rumstempererad
100 g Ajvar relish hot
100 g Smulad Violife greek white
3 ml Citronsaft pressad
2 g Citronzest
Salt och svartpeppar
Tillbehör
Surdegsbaguette, skivad
300 g Små rödbetshalvor rostade
50 g Grovhackade rostade mandlar
Salt och peppar
Creamy mango och chili
Spread
400 g Violife creamy, rumstempererad
150 g Mango chutney, grovmixad
30 g Srirascha hotsauce
Salt
Tillbehör
Surdegsbaguette, skivad
400 g Vit sparris, kokt och delad
20 g Körvel färsk
Svartpeppar
Creamy citron och dill
Spread
400 g Violife creamy, rumstempererad
3 ml Citronsaft, pressad
2 g Citronzest
40 g Ljus sirap
20 g Hackad dill
Salt och svartpeppar
Tillbehör
Surdegsbaguette, skivad
200 g Skivad rökt lax
20 g Gräslök
Svartpeppar
Tillagning
Creamy ajvar och citron
Mixa samman Violife creamy, ajvar relish, Violife greek white, citronjuice och zest.
Smaka av med salt och peppar. Lägg i spritspåse och förvara kallt.
Spritsa på baguetteskivor, toppa med rostade rödbetsklyftor och hackad mandel. Krydda med flingsalt och peppar.
Creamy mango och chili
Vispa eller rör samman Violife creamy med mango chutney och srirascha, smaka av med salt.
Lägg i spritspåse och förvara kallt.
Spritsa på baguetteskivor, toppa med vit sparris, körvel och svartpeppar.
Creamy citron och dill
Vispa eller rör samman Violife creamy med citronsaft och zest och sirap.
Vänd ner den hackad dillen. Smaka av med salt och peppar.
Lägg i spritspåse och förvara kallt.
Spritsa på baguetteskivor, toppa med rökt lax, gräslök och svartpeppar.
Här är en härlig sommarrätt att lägga till på menyn för både lunch och middag. Fyllningen kan anpassas helt efter önskad smak och baseras på säsongens råvaror.
Med den här svinnsmarta salladen kan du ta vara på både gårdagens bröd och sommarens färska råvaror. Det perfekta tillbehöret till alla sommarrätter och grillfester.
Vit sparris med krämig velouté, avokado och potatis
En elegant rätt där den rostade sparrisen tillagas på olika sätt för att skapa textur och visuell njutning på tallriken. Istället för smör och grädde används Flora Plant B+tter och Flora Plant Visp 31%, vilket gör att du kan servera alla dina gäster med hänsyn till allergener och specialkost.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.