Stek köttet hårt salta och peppra, bryn lök och vitlök, häll allt i en tryckkokare och låt stå på medelvärme tills mört ca 1 timme.
Sila.
Riv köttet rätt grovt, reducera lite av vätskan och juicea upp köttet så det inte blir torrt.
Gräslöksolja
Mixa gräslöken och spenaten väl, värm upp oljan till ca 70º och häll på lite i taget, sila genom duk, håll kallt.
Savoykål
Blanchera 20 fina blad och doppa i isvatten, använd en stansring och stansa ut 10 cm cirklar.
På framsidan eldas bladen snabbt med en brännare.
Strimla upp resten av kålen och sautera tills den blir mjuk, slå på grädde och reducera till crème double konsistens.
Lägg i gräslöken, citronzest och smaka av med salt.
Vinägerkokt lök
Skiva löken tunt på mandolin, sjud i vinägern tills den mjuknat fast fortfarande har lite textur.
Panko crust
Rosta pankon i torr panna tills gyllene, montera i smör och riv i vitlök, citronzest och salt.
Häll över i en bunke och håll torrt.
Servering
Bygg ”tacon” med lite gräddkokt kål i botten, strimlad bog sen lite lök samt panko, vik ihop, pensla ovandelen med gräslöksolja och garnera med några gräslöksblommor samt några flagor salt.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.