Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Anamma® Vegonuggets Ärta
Recept skrivet av
Orkla
Vegonuggets Ärta med vit sparris och brynt smör.
Ingredienser
Lagom åt:
10 personer
1,5 kg Anamma® Vegonuggets Ärta
Sparris
1,5 kg Sparris, vit
15 g Olja
20 g Socker
15 g Citron, saft
8 g Citron, skal
Brynt smör
Citronyoghurt
200 g Yoghurt
15 g Citron, saft
8 g Citron, skal
8 g Salt
6 g Svartpeppar
Till servering
353027, Anamma, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
Tillagning
Värm Vegonuggets Ärta enligt anvisningarna på förpackningen.
Sparris
Skala den vita sparrisen, dela sedan på mitten.
Stek topparna i olja tills de är al dente. Smaka av med citronsaft, socker och salt.
Skär bottnarna i sticks ca 3x3 mm. Marinera sparrissticksen med strimlat citronskal, socker och salt.
Brynt smör
Bryn smöret tills det är gyllenbrynt. Smaka av med salt.
Citronyoghurt
Smaka av yoghurten med salt, citronsaft och svartpeppar.
Till servering
Lägg upp allt på tallrik och toppa med den hackade gräslöken.
353027, Anamma, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
Vi rekommenderar
Recept
Asiatisk sallad
Asiatisk sallad med Anamma
® Vegobitar och pumpasallad.
Vi rekommenderar
Recept
Vegetarisk kroppkaka
Vegetarisk kroppkaka fylld med pyttpotatis. Serveras med rårörda lingon och brynt smör.
Vi rekommenderar
Recept
Anamma® Vegobullar med puré och sallad
Anamma
® Vegobullar med puré på Fyra skånska gryn och zucchinisallad.