Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Apelsinsill
Recept skrivet av
Feldt's
En härligt kryddig och lite syrlig sillinläggning som passar lika bra på frukostbordet som till sommar-, påsk- eller julbuffén.
Ingredienser
Lagom åt: 10 portioner
1 kg Minutsill, Feldt’s
4 dl 1-2-3 lag
10 g färsk dill (ca 1 kruka)
2 st citrongräs
5 g långpeppar
10 g guineapeppar
2 st apelsiner, skal och saft
1 st gul lök, tunt skivad
Tillagning
Rosta pepparn försiktigt i torr panna några minuter.
Koka en 1-2-3-lag. Lägg i alla kryddor och låt svalna.
Riv och pressa apelsinen.
Skär långa tunna skivor av citrongräs, plocka dillen.
Blanda allt i lagen och lägg i minutsillen.
Slå upp i glasburk med lock och låt stå kylt några dagar innan servering.
Artiklar från receptet | Fler recept
Hållbara Val
504910, FELDTS, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
Vi rekommenderar
Recept
Citronsill
Citronsill är en fräsch sillinläggning med frisk smak som känns lite ”lättare” än andra inläggningar. Perfekt till påskens, sommarens eller julens buffébord.
Vi rekommenderar
Recept
Fänkålssill
De rostade fänkålsfröna ger denna krämiga sill en mörkare ton som påminner lite om lakrits. Smaken rundas av med grov senap och citron.