Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Ärtnuggets med ansjovisbakad aubergine
Recept skrivet av
Orkla
Ärtnuggets med ansjovisbakad aubergine. Serveras med hummus och grönkål.
Ingredienser
Lagom åt:
10 personer
1,5 kg Anamma® Vegonuggets Ärta
Ansjovisbakad aubergine
2 kg aubergine
200 g Grebbestads® Ansjovisfilé
100 g olivolja
5 g curry
100 g citronjuice
Salt och peppar
Till servering
800 g hummus
grönkål till garnityr
Tillagning
Dela aubergin i klyftor, marinera med olja, curry, citronjuice, salt och peppar. Baka av i ugn på 175°C i 8 min.
Placera Vegonuggets Ärta och Grebbestads® Ansjovisfilé i bleck och värm på 220°C i 4 min.
Strö repad grönkål över och servera med hummus.
Vi rekommenderar
Recept
Vegobullar Ärta med rostad potatis, lök och vegansk sky
I denna rätt serveras veganska bullar baserade på ärtprotein tillsammans med potatis och sky.
Vi rekommenderar
Recept
Asiatisk vego-BBQ
Biffar av vegofärs som serveras med chiliglaserad broccoli och sojadressing.
Vi rekommenderar
Recept
Ärtbullar med potatismos och sky
En grön rätt där huvudproteinet kommer från ärta.