Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Asiatisk kålsallad
Recept skrivet av
Farang
Kålsallad med bananblommor och smaker från sydostasien.
Ingredienser
Lagom åt: 10 portioner
2 st bananblommor (finns att köpa i välsorterade asiatiska matbutiker)
150 g fint strimlad rödkål
150 g fint strimlad spetskål
1 gurka, tunt skivad
3 cm bit ingefära, skalad och finstrimlad
2 st stjälk citrongräs, tunt skivad
2 st vårlökar, finstrimlade
3 st röda chilifrukter, finstrimlade
1 dl thaibasilikablad
1 dl färska korianderblad
Dressing
4 st thaichili, fint skuren
4 st vitlöksklyfta, skuren i bitar
150 g Thailändskt palmsocker
färskpressad limejuice
fisksås
Till servering
Tillagning
Plocka bort det yttersta lagret av bananblomman, det är de inre lagren man vill åt.
Skär bananblomman på längden i fyra delar.
Putsa bort de tjocka trådarna som ligger mellan varje skiva och skär bananblomman på längden i tunna skivor och lägg i kallt citronvatten.
Dressingen:
Mortla chili och vitlök till en slät pasta och häll över i en skål.
Mortla sedan palmsockret slätt.
Blanda palmsocker och chilipastan, tillsätt limejuice för syra och fisksås för sältan efter eget tycke och smak.
Salladen:
Blanda alla ingredienser väl i en bunke och blanda sedan i dressingen.
Vi rekommenderar
Recept
Sataysås till brysselkål & aubergine
Sharefood från Farang - en meny bygger på sydostasiatisk matkultur.
Vi rekommenderar
Recept
Crab fried rice
Sharefood från Farang med sydostasiatiska smaker.
Vi rekommenderar
Recept
Kyckling Kra Pao
Smakrik kycklingwok från Farang ämnade att dela vid bordet för att skapa en gemensam upplevelse.
Vi rekommenderar
Inspiration
Farang - sharefood med sydostasiatiska smaker
På Farang serveras maten i enlighet med det sydostasiatiska tankesättet, med fokus på sharefood och autentiska smaker. Här används högkvalitativa råvaror och traditionella sydostasiatiska tillagningsmetoder. Allt som serveras är ett hantverk tillagat från grunden i restaurangens öppna kök.