Stek köttet på hög värme med lite olja i botten. När köttet fått stekyta tillsätt Hoisinsås, Gochujang och 3 dl vatten.
Sätt lock på och sätt in i ugnen på 120 grader (Har man en tryckkokare är den perfekt att använda istället). Låt köttet stå i minst 2 timmar men helst 5 timmar.
Häll av vätskan från köttet men spara den. Dra isär köttet med händerna och häll på vätskan igen så det blir lagom saftigt. Smaka av och salta efter smak.
Grillad isbergssallad
Skär salladen på längden i 4 delar. Behåll roten. Ringla över olja och salta.
Sota eller grilla salladen hårt. Låt svalna. Strimla.
Srirachamajonnäs
Separera två ägg, spara äggulorna.
Vispa äggulorna kraftigt och sikta ned rapsolja i en tunn stråle. När konsistensen är som en tjock majonnäs tillsätt sriracha, vinäger och salt. Blir den för lös, häll i mer olja.
Picklad chili
Koka upp lagen; ättika, socker och vatten. Dra av plattan, låt svalna lite och lägg sedan ner all chili.
Koka vatten i en kastrull och ånga av baobrödet ett durkslag eller större hålsil ovanpå kastrullen.
Svensk Rapsgris® är ett perfekt kött att ha på menyn eftersom det tillför både god smak och lönsamhet. Som kock får du ett utmärkt alternativ, med betydligt högre marginal, jämfört med mer ädla lamm- och nötdetaljer. Rapsgrisen® är dessutom lätt att arbeta med eftersom fettsammansättningen gör att köttet tål värme bättre än annat griskött.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.