Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Ingredienser
Lagom åt: 4 personer
250 g kalvbräss
1 st lök
10 st vitpepparkorn
2 st lagerblad
Hotsauce
1/2 dl Sriracha
1/2 dl Worcestershire Sauce
1 msk cayennepulver
1 msk vitlökspulver
2 msk råsocker
3 msk vinäger
50 g smör
Dressing
1/2 dl crème fraiche
1/2 dl majonnäs
Tillagning
Skölj brässen och koka den med salt, lök, vitpeppar och lagerblad. Låt kallna i lagen.
Skär bitar av brässen och lägg i mjöl. Låt ligga i 15 minuter.
Fritera krispig i varm olja.
Hotsauce
Koka ihop Sriracha, Worcestershire Saucee, cayennepeppar, vitlök, råsocker och vinäger.
Mixa med smöret.
Vänd brässen i såsen.
Dressing
Blanda ihop.
Blandade örter efter smak.
Frys 1 bit ädelost och riv över.
Handla direkt i vår e-handel
364929, ÅRSTA KÖTT, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
Hållbara Val
326777, SONNENTOR, Turkiet
{{jmfprisString}}
{{jmfPrisDeladString}}
407888, Flying Goose, Thailand
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
859173, LEA & PERRINS, Storbritannien
{{jmfprisString}}/l
{{jmfPrisDeladString}}/l