Skala äpplen och skär dom i klyftor, lägg i ugnssäker form och gnid in kryddorna tillsammans med agavesirapen.
Klicka ut smöret över äpplena och ugnsstek i 175 graders värme i cirka 20 minuter.
Låt äpplena svalna.
Vispa grädden och vispa försiktigt ner den mosade osten.
Vänd ner yoghurten i gräddsmeten tillsammans med vaniljpulver och agavesirap.
Varva äpple och ostkräm i glas och toppa med kanel och äppelskal.
Mer från Förskolekokboken
Vi rekommenderar
Inspiration
Förskolekokboken: Framtidens mat - för framtidens människor
Hur det kommer sig att barnen äter två portioner av något på förskolan som de aldrig skulle smaka på hemma? Vi vill påstå att hemligheten finns i förskoleköken, där kunskap och engagemang blandas med genuin upptäckarlust och kreativitet.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.