Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Ingredienser
20 ml Pisco Waqar
20 ml Italicus Rosolio di Bergamotto
20 ml Josep Cartron Crème de Peche
30 ml citronjuice
20 ml sockerlag
Mynta
Angostura bitters
Organics Ginger Ale by Red Bull
Tillagning
Skaka alla ingredienser, utom ORGANICS Ginger Ale by Red Bull, i en shaker med is.
Sila i ett highballglas med mynta i botten och fyll upp med is.
Toppa med ORGANICS Ginger Ale by Red Bull och stänk Angostura Bitters på toppen.
Garnera med myntatoppar som du slår lätt över handen för att få ytterligare fräschör i doften.
Video
Se Anton Regnell & Patrik Karlsson tillreda drinken
Vi rekommenderar
Recept
La edicion de verano
Alkoholfri highball med smak av blåbär, kokos och passionsfrukt.
Vi rekommenderar
Recept
Lychee Libre
Lychee Libre, alkoholfri drink signerad Anton Regnell och Patrik Karlsson från Supper.
Vi rekommenderar
Recept
Simply Passion
En läskande highball med Red Bull Simply Cola.