Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
God och enkel topping till muffins eller andra bakverk. Använd som en ganache eller spritsa dekorativt på dina bakverk.
Ingredienser
Lagom för: 15 normalstora muffins
2,5 dl grädde
1 msk honung
200 gram hackad mörk choklad
75 gram smör
Tillagning
Hacka chokladen och tärna smöret. Lägg i en bunke.
Värm grädde och honung till nästan kokpunkt.
Häll grädden över chokladen och smöret och låt stå i ett par minuter.
Rör sedan till en slät smet. Sätt plast över och låt stå i rumstemperatur i några timmar, gärna över natten.
Använd som den är för en väldigt mörk ganache - eller vispa den innan spritsning på muffinsen.
Från receptet | Fler recept
465037, Martin & Servera, Belgien
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
Vi rekommenderar
Recept
Vit chokladchantilly
Dekorativ topping till muffins eller andra bakverk. Gott och enkelt!