Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Chokladganache

Recept skrivet av
Martin & Servera
God och enkel topping till muffins eller andra bakverk. Använd som en ganache eller spritsa dekorativt på dina bakverk.

Ingredienser

Lagom för: 15 normalstora muffins

  • 2,5 dl grädde
  • 1 msk honung  
  • 200 gram hackad mörk choklad
  • 75 gram smör

Tillagning

  1. Hacka chokladen och tärna smöret. Lägg i en bunke. 
  2. Värm grädde och honung till nästan kokpunkt. 
  3. Häll grädden över chokladen och smöret och låt stå i ett par minuter. 
  4. Rör sedan till en slät smet. Sätt plast över och låt stå i rumstemperatur i några timmar, gärna över natten. 
 
Använd som den är för en väldigt mörk ganache - eller vispa den innan spritsning på muffinsen.
 

Från receptet | Fler recept

Honung flytande blomster klämflaska 1L
465037, Martin & Servera, Belgien
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}
Recept

Vit chokladchantilly

Dekorativ topping till muffins eller andra bakverk. Gott och enkelt!

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.