Salt/sockra fisken och ställ i kylen i en timme, dela i 1,5 cm skivor och elda snabbt med en brännare.
Den ska fortfarande vara rå i mitten.
Kålrabbiblomma med syrad pepparrotsgrädde
Skiva kålrabbin tunt på mandolin (det behövs 40 skivor), och vacuumförpacka med lagen ställ kallt minst 1 timme. Stansa 5 cm cirklar.
Riv ner pepparroten i den syrade grädden och det låt stå kallt i en timme, häng av genom duk helst över natten, kolla konsistens och smaka av med salt.
Ta ur skivorna ur lagen, torka av snabbt, fyll med grädden och vik ihop till ”blommor”.
Fläderdressing
Bland allt, och vispa i oljan, smaka av med salt.
Krondillsolja
Mixa tills varm, sila genom duk, håll kylt.
Rökt forellrom
Häll romen i en stor bunke, plasta, rök och låt stå en timme i kyl.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.