Bjud dina gäster på en kaffe tonic! Baristan Linnea Vannesjö baserar sin kaffe tonic på ett cold brew-koncentrat som framhäver kaffebönans naturliga smaker. Hon använder helst ett kaffe på 100 procent arabicabönor - för ett mer uppfriskande resultat.
Det kan vara världens enklaste efterrätt (eller i alla fall Italiens). Vi pratar om den italienska desserten affogato som betyder ”dränkt”. För det är exakt vad som sker med en kula vaniljglass när du häller nybryggd espresso ovanpå. Så enkelt och så gott!
Många föredrar en växtdryck i kaffet i stället för mjölk. Men vilken blir bäst i en vegansk cappuccino? Baristan Linnea Vannesjö tipsar om vad som är viktigt att tänka på och ger recept på sin veganska cappuccino baserad på en fruktig och nötig espresso.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.