Få desserter beskriver sommaren som klassikern Eton Mess gör! Denna härliga men enkla dessert med frasig maräng i botten, en kula GB Gräddglass vanilj toppad med vispad grädde och jordgubbssås - kommer bli en succé bland gästerna i sommar.
Ingredienser
Lagom åt: 10 personer
Inkokta jordgubbar
700 g jordgubbar, frysta
240 g socker
120 ml äppelcidervinäger
80 ml vatten
10 kulor GB Gräddglass vanilj
Tillagning
Inkokta jordgubbar
Blanda samtliga ingredienser och koka upp.
Rör med jämna mellanrum så att sockret löser sig.
Sjud långsamt tills vätskan börjar tjockna.
Skumma av.
Låt svalna och förvara kylt fram till användning
Vid servering
Krossa marängerna lätt och vispa grädden.
Varva inkokta jordgubbar, glass, maränger och grädde i omgångar.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.