Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Fryst mjölkchokladmousse med brynt smör, lönnsirap och pekannötter, torkade hallon och chokladsmulor.
Ingredienser
Lagom åt: 4 personer
Chokladsmulor
60 g smör
0,5 dl socker
1 nypa salt
1 st ägg
1 dl mjöl
1 dl kakao
Mousse
Vispas lätt
Vispas fluffigt tills sockret löst sig
20 g vatten
2 blad gelatin
200 g mjölkchoklad
Sirapssås
250 g smör
2,5 dl lönnsirap
1 dl pekannötter
Torkade hallon
Tillagning
Chokladsmulor
Blanda och tryck ut på plåt 1 cm tjockt och baka på 175 grader.
Mousse
Smält försiktigt chokladen.
Blötlägg gelantinet och krama ut det när det är mjukt.
Smält gelantinet i 20 g vatten och vänd ner i chokladen.
Blanda allt till en jämn smet och frys i form.
Sirapssås
Rosta nötterna i ugnen på 175 grader tills de börjar få färg.
Bryn smöret.
Tillsätt sirapen.
Koka i 3 minuter. Dra åt sidan.
Smaka av med salt.
Strimla de rostade pekannötterna och blanda ner i sirapssåsen.
Pulver
Blanda hasselnötsolja med maltosec.
Hacka chokladsmulet. Strö på tallriken.
Strö på torkade hallon och och pulver och placera en bit av moussen på.
Häll den varma sirapsåsen över.
Torkade hallon
Strö över tallriken.
Handla direkt i vår e-handel
Hållbara Val
512053, KUNG MARKATTA, Dominikanska republiken
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
870808, Favorit, Tyskland
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
180927, WERNERS, Canada
{{jmfprisString}}/liter (l)
{{jmfPrisDeladString}}/liter (l)
216069, Werners GourmetService AB, USA
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg