Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Avsluta julbordet med en söt brownie med polkaganache
Ingredienser
Receptet ger: en långpanna (ca. 30x50cm) Brownie
900 g smör
1000 g strösocker
500 g farinsocker
450 g kakao
1 msk salt
3 msk vaniljsocker
14 ägg
400 g havremjöl
Polkaganache
500 g chokladpellets 60-70%
230 g vispgrädde
70 g honung
600 g polkagrisar
Tillagning
Brownie
Sätt ugnen på 160° eller 150° för varmluft.
Fodra en form/långpanna.
Smält smöret i en kastrull och blanda ner strö- och farinsocker.
Blanda kakao, havremjöl, vaniljsocker och salt och vänd ner i smörblandningen.
Vispa upp äggen och tillsätt lite i taget.
Häll upp smeten i formen och bred den jämn.
Grädda 35-40 minuter tills hela kakan har stelnat, kyl ner. OBS! Den sätter sig helt när den är nerkyld.
Polkaganache
Mixa karamellerna i korta intervaller till du har både lite mindre och lite större bitar.
Koka upp grädde och honung och häll över chokladen, rör till en len och blank smet.
Blanda ner de mer finmalda polkagrisarna.
Bred ut ganachen över den kalla brownien och strö över de lite större polkabitarna.
Kyl ner tills ranchen stelnat och skär i bitar.
Vi rekommenderar
Recept
Sillsallad
Härlig sillsallad med äpple och kapris.
Vi rekommenderar
Recept
Pumpasallad med granatäpple
Friska smaker och vackra färger på julbordet
Vi rekommenderar
Recept
Brysselkålsallad med rödkål och dijondressing
Julbordsklassikern brysselkål i ny tappning
Vi rekommenderar
Recept
Ädelostsallad
Smakrik sallad med fikon och blodapelsin
Vi rekommenderar
Recept
Kanelkyss och gravad lax
Glögg och pepparkakor med ädelost i all ära, men det räcker med en gång till första advent, enligt Karin Sundqvist. Lika enkelt och snabbt att sno ihop är detta.
Vi rekommenderar
Recept
Lingonpannacotta
En frisk och len dessert med uppskattade smaker från Fanny Udde. Perfekt att förbereda och ställa i kylen. Enkel att servera i kopp eller glas.