Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Hasselbackskyckling med tomat- och pastasallad
Recept skrivet av
Atria
Vardagsenkelt recept som smakar lördagsgott - hasselbackskyckling med krämig örtröra och till det en färsk pastasallad.
Ingredienser
Lagom åt: 10 portioner
1,2 kg Lönneberga Kycklingfilé, sous vide kyld
Krämig örtröra
5 dl finhackade örter, till exempel basilika och persilja
450 g fetaost
2,5 dl finriven ost
Olja att steka i
Svartpeppar
Färsk pastasallad
10 portioner färsk pasta
1,25 kg tomater
7,5 msk balsamvinäger
150 g babyspenat
Olja att steka i
Salt
Tillagning
Krämig örtröra
Finhacka örterna och stek dem mjuka i lite olja.
Ta av från värmen, mosa i fetaosten och blanda väl.
Kyckling
Torka kycklingfiléerna helt torra. Gör flera snitt i varje kycklingbröstfilé, den ska fortfarande sitta ihop.
Lägg kycklingfiléerna i ett bleck/en ugnsfast form och klicka lite fyllning i varje snitt.
Krydda med svartpeppar och stö över finriven ost.
Gratinera på 180°C tills kycklingen är varm och osten smält.
Färsk pastasallad
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
Dela tomaterna i lagom stora bitar och stek dem hastigt i lite olja.
Tomaterna ska precis mjukna men inte bli för mosiga.
Slå på balsamvinäger och smaka av med salt.
Rör ner den nykokta pastan och blanda i babyspenat.
Artiklar från receptet | Fler recept från Atria
423018, Lönneberga, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
Vi rekommenderar
Recept
Rimmad fläskbog med primörer och dillyoghurt
Kokt rimmad fläskbog med primörer i buljong och dillyoghurt. Smakrik och uppskattad lunchklassiker som passar utmärkt med milda och varsamt tillagde primörer och dillyoghurt.
Vi rekommenderar
Recept
Glacerad oxbringa med grädd-dragen svartrot
Denna höstiga, lyxigt möra och saftiga rätt på oxbringa sous vide gör sig fint på à la cartemenyn. Recept av Marcus Nemrin på Sofiero slottsrestaurang.
Vi rekommenderar
Recept
Sallad med frasstekt kotlettrad & bacon
En proteinrik sallad på frasstekt kotlettrad och bacon och ägg. Recept av Marcus Nemrin på Sofiero slottsrestaurang.