Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Helstekt kotlettrad med spenattagliatelle och tomatsås diablo

Recept skrivet av
Lithells
Möra skivor sous vide-kotlettrad möter en eldig tomatsås med ölkorv, oliver och vitlök – en rätt som kombinerar finess med kraftfulla smaker. Enkelt, snyggt och gott!

Ingredienser

Lagom åt: 10 personer
  • 1,2 kg Lithells kotlettrad med sky, sous vide

Tomatsås diablo

  • 200 g Ölkorv, Hot Amigo
  • 1 st Gul lök
  • 4 msk Olivolja
  • 2 st Vitlök klyftor
  • 1 tsk Sambal Oelek
  • 400 g Krossade tomater
  • 100 g Gröna oliver
  • 4 dl Tomatpuré
  • 1 tsk Strösocker
  • Salt
  • Vitpeppar

Tillagning

  1. Skiva köttet och lägg på bleck.
  2. Värm försiktigt i ugn 80°C före servering.
 

Tomatsås:

  1. Hetta upp oljan och bryn bacon och lök.
  2. Tillsätt krossade tomater, tomatpuré och kycklingfond. Låt det koka i 10 minuter.
  3. Tillsätt Sambal Olek, vitlök och farinsocker. Låt koka ytterligare 5 minuter.
  4. Lägg i oliverna och smaka av med salt och svartpeppar.
  5. Servera köttet tillsammans med spenattagliatelle och tomatsås.

Artiklar i sortiment och fler recept från Lithells

Kotlettrad med sky sous vide 4,8kg
283234, Lithells, Sverige
{{jmfprisString}}/kg {{jmfPrisDeladString}}/kg
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
  • Nyckelhålet
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}
Recept

Kycklingbröstfilé Tagliata

Den italienska rätten Tagliata har blivit en favorit runt om i världen. Här görs den med Kycklingfilé sous vide. Till det sötsyrliga ugnsbakade tomater, rostade pinjenötter och generöst med parmesan. Italienska smaker i all sin enkelhet. Buonissimo!
Recept

Krispig levaintoast med oxbringa

Krispig levainbröd toppat med rimmad oxbringa, smält ost, brynt lök, picklad rödlök och svartpepparmajonnäs – en smakrik toast med lyxig karaktär.
Recept

Oxbringa med rotsaker, persiljekräm och riven pepparrot

Mör sous vide-tillagad oxbringa serverad med buljongkokta rotsaker, frisk persiljekräm och ett sting av riven pepparrot – en klassisk rätt med modern elegans.

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.