Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Laktos- och sockerfri proteinyoghurt med hemmagjord granola.
Ingredienser
Lagom åt: 10 portioner Proteinyoghurt
3 kg yoghurt, laktosfri 2,5%
240 g vaniljprotein
Granola
200 g dinkelflingor
200 g havreflingor
50 g pumpakärnor
50 g solrosfrön
100 g valnötter
60 g kokosflarn
210 g honung
75 g majsolja
75 g vatten
Till servering
Näringsvärde per portion:
GI: Medel Kalorier: 316 kcal Protein: 22 g Fett: 13 g Kolhydrater: 24 g
Tillagning
Sätt ugnen på 160 grader i varmluftsläge.
Blanda ingredienserna till granolan i en bunke. Rör om tills det blir en jämn blandning. Fördela sedan granolan jämnt på en plåt.
Rosta granolan i 10 minuter i ugnen.
Ta ut plåten, rör om och rosta i ytterligare 5 minuter.
Låt plåten svalna i rumstemperaturer i minst 4 timmar.
Vispa proteinpulvret och yoghurten med elvisp på medelhastighet i ca 1 minut.
Servera 2,5 dl yoghurt med ca 2,5 dl granola och en matsked färska bär (t.ex. blåbär).
Näringsvärde per portion:
GI: Medel Kalorier: 316 kcal Protein: 22 g Fett: 13 g Kolhydrater: 24 g