Vad sägs om kycklingbröst som paneras i panko och HELLMANN’S Professional, friteras gyllene, läggs på burgarbröd och serveras med inlagd gurka och sriracha? Säg ja och skriv upp det goda på din meny!
Ingredienser
Lagom åt: 10 personer
Kycklingbröst
5 st kycklingbröst á ca 160 g
2 dl HELLMANN’S Professional
2 msk japansk soja
1 msk vit vinäger
1 msk rökt paprikapulver
1 msk cayennepeppar
1 msk lökpulver
1 dl riven parmesan
5 dl panko, ströbröd
salt
Sandwich
10 st burgarbröd
50 st skivor inlagd gurka
2 st jalapeño, tunt skivad
3 dl HELLMANN’S Real Majonnäs
1 dl sriracha
Tillagning
Dela varje filé en gång på längden.
Blanda HELLMANN’S Professional med soja, vinäger, kryddor och parmesan. Vänd upp kycklingen i majonnäsen och panera i panko.
Fritera filéerna gyllenbruna i 180°C. Använd fritös. Torka av på papper. Salta.
Rosta brödet på snittytan. Lägg majonnäs på botten och lägg gurkskivor ovanpå. Toppa med den friterade kycklingen, sriracha och jalapeño. Lägg på överhalvan av brödet.
En välstekt fläskschnitzel är både gott och lite festligt. I det här receptet tar vi hjälp av HELLMANN’S Professional till själva paneringen. Smart, smidigt och gott. Prova gärna!
En matig italiensk soppa med extra allt! Och med extra allt menar vi vita bönor, pancetta, svartkål, krutonger och annat vackert och gott. Smaklig spis!
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.