Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Japaninspirerad ceviche från Peru

Recept skrivet av
Unilever Food Services
I slutet av 1800 talet började japanerna att immigrera till Peru. Med japanernas ankomst introducerades peruanerna till de tidigare underskattade "marina kryddorna", som har banat väg för det Japaninspirerade köket i Peru.

Ingredienser

  • 750 g laxfilé, tärnad 2x2 cm
  • 4 g salt
  • 40 g wakami, tång
  • 20 g färsk koriander, hackad
  • 40 g gräslök, fint skivad
  • 50 g lime juice
  • 10 g röd chili, utkärnad och fint hackad
  • 100 ml Hellmann's Sesame Soy Vinaigrette
  • 40 g rödlök, skivad
  • 150 g gurka, tunt skivad
  • 75 g rädisa, skivad
  • 75 g avokado, skivad
  • 2 g nori, sjögräs

Från receptet

Vinaigrette dressing sesam-soy 1L
182774, HELLMANN´S, Frankrike
{{jmfprisString}}/l {{jmfPrisDeladString}}/l
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
  • Vegan
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Tillagning

  1. Marinera tärnad lax i salt, färsk pressad lime juice, koriander, gräslök och chili.
  2. Blanda alltsammans väl och tillsätt Hellmann's Sesame Soy Vinaigrette, kyl väl.
  3. Vid servering blandas laxen med wakami tång, gurka och rädisor.
  4. Anrätta cevichen på passande serveringsfat eller i skålar och dekorera med tunt skivat nori sjögräs och avokado.

Från receptet

Vinaigrette dressing sesam-soy 1L
182774, HELLMANN´S, Frankrike
{{jmfprisString}}/l {{jmfPrisDeladString}}/l
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
  • Vegan
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.