Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Glögg och pepparkakor med ädelost i all ära, men det räcker med en gång till första advent, enligt Karin Sundqvist. Lika enkelt och snabbt att sno ihop är detta.
Ingredienser
300 g gravad lax
½ dl Hovmästarsås
Hackad dill
Vörtbröd
Smör att steka i
Kanelkyss
4 cl Grönsteds cognac
2 cl Amaretto
2 cl kanelsockerlag
Rescued vintermumma
Kanelstång
Tillagning
Gravad lax
Glögg och pepparkakor med ädelost i all ära men det räcker med en gång till första advent.
Lika enkelt och snabbt att sno ihop är detta.
Tärna ner gravad lax och blanda med hovästarsås och hackad färsk dill.
Smörstek vörtbröd och klicka upp laxröran på.
Mums!
Kanelkyss
Blanda cognac, Amaretto och sockerlag.
Toppa med Rescued vintermumma och kanelstång
Vi rekommenderar
Recept
Sillsallad
Härlig sillsallad med äpple och kapris.
Vi rekommenderar
Recept
Pumpasallad med granatäpple
Friska smaker och vackra färger på julbordet
Vi rekommenderar
Recept
Brysselkålsallad med rödkål och dijondressing
Julbordsklassikern brysselkål i ny tappning
Vi rekommenderar
Recept
Ädelostsallad
Smakrik sallad med fikon och blodapelsin
Vi rekommenderar
Recept
Fudge brownie med polka
Avsluta julbordet med en söt brownie med polkaganache
Vi rekommenderar
Recept
Lingonpannacotta
En frisk och len dessert med uppskattade smaker från Fanny Udde. Perfekt att förbereda och ställa i kylen. Enkel att servera i kopp eller glas.