Skär nektarin, banan, kiwi och ananas i bitar, pressa apelsinerna och häll över juicen på fruktbitarna.
Lägg i antingen en stor form eller tio små portionsformar.
Smält smöret och rör ner kokos, agavesirap och vaniljpulver.
Bred över smeten på frukten och gratinera på 225 grader i cirka 10 minuter eller tills gyllene.
Servera med keso eller kvarg.
Mer från Förskolekokboken
Vi rekommenderar
Inspiration
Förskolekokboken: Framtidens mat - för framtidens människor
Hur det kommer sig att barnen äter två portioner av något på förskolan som de aldrig skulle smaka på hemma? Vi vill påstå att hemligheten finns i förskoleköken, där kunskap och engagemang blandas med genuin upptäckarlust och kreativitet.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.