Lägg gelatinbladen i kallt vatten, låt ligga i ca 10 minuter.
Blanda sirap, socker och vatten i en kastrull. Låt koka under omrörning till 117°.
Ta av från värmen. Krama ur gelatinbladen och rör ner i sockerlagen.
Häll över sockerlagen i en bakmaskin och vispa i ca 10 minuter, tills lagen är vit och fluffig. Går även bra att hälla i lite karamellfärg eller pepparmyntsolja.
Häll marshmallow-massan på ett bakplåtspapper med florsocker, platta till, låt stelna och skär sedan i bitar.
Skruvar: Vill ni göra skruvar så spritsa ut längder på bakplåtspapper med florsocker på, lägg ihop 3 längder, tvinna ihop och fäst med en tandpetare i var ände.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.