Mixa kryddorna och gnid in köttet, sota hastigt direkt på hällen eller i en gjutjärnspanna.
Flytta över till plåt, pensla med brynt smör och salta, baka på 130º till innertemp 48º.
Låt köttet vila 5 minuter.
Kålrotspuck
Svarva kålrötterna och rulla ihop arken så tajt det går, dela i 10 jämnstora skivor ca 2 cm tjocka.
Lägg i metallringar så de inte snurrar upp sig i ugnen, lägg en timjanskvist samt en bra klick smör i varje ring, salta och baka på 160º tills mjuka ca 30 minuter.
Ostkräm
Koka upp grädden, vänd ner osten utan att den smälter helt, häll i en mixer (vitamix) slå i ägget och mixa.
Häll i oljan försiktigt under tiden tills den tjocknar, smaka av med salt.
Svamp
Stek svampen i smör, lägg i vitlöksklyftorna på slutet så de inte blir bittert (glöm inte att ta ur dem innan servering), smaka av med salt och peppar.
Viltsky
Bryn allt på medelvärme tills gyllene, slå på fond och reducera till bra konsistens och djup, sila av och spräck med några droppa enskottsolja på fram.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.