Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Kyckling Kra Pao
Recept skrivet av
Farang
Smakrik kycklingwok från Farang ämnade att dela vid bordet för att skapa en gemensam upplevelse.
Ingredienser
Lagom åt: 10 portioner
8 st kycklinglårfileer utan ben skurna i 1 cm breda strimlor.
2 st pak choy strimlad i 2 cm breda strimlor
¼ kinakål strimlad i 2 cm breda strimlor
¼ spetskål strimlad i 2 cm breda strimlor
4 st fint skurna thai chili
4 st fint skurna vitlöksklyftor
ostronsås
fisksås
stark thaibasilika (kra pao)
söt thaibasilika (horapa)
kycklingbuljong
TILL SERVERING
Tillagning
Gör woken i två omgångar.
Hetta upp en wokpanna till hög värme och börja med att steka hälften av kycklingen i lite matolja.
Tillsätt hälften av chilin och vitlöken och rör om hela tiden.
Tillsätt hälften av grönsakerna och woka tills lite färg, men fortfarande bra stuns i grönsakerna.
Tillsätt ostronsås och fisksås och kycklingbuljong så att det blir lite simmigt.
Smaka av, behövs mer sälta tillsätt fisksås efter tycke och smak.
Lägg i en näve stark och söt thaibasilika och låt koka upp.
Ta woken åt sidan och håll varmt.
Upprepa proceduren en gång till med resten av ingredienserna.
Garnera med mer stark och söt thaibasilika och servera.
Vi rekommenderar
Recept
Sataysås till brysselkål & aubergine
Sharefood från Farang - en meny bygger på sydostasiatisk matkultur.
Vi rekommenderar
Recept
Crab fried rice
Sharefood från Farang med sydostasiatiska smaker.
Vi rekommenderar
Recept
Asiatisk kålsallad
Kålsallad med bananblommor och smaker från sydostasien.
Vi rekommenderar
Inspiration
Farang - sharefood med sydostasiatiska smaker
På Farang serveras maten i enlighet med det sydostasiatiska tankesättet, med fokus på sharefood och autentiska smaker. Här används högkvalitativa råvaror och traditionella sydostasiatiska tillagningsmetoder. Allt som serveras är ett hantverk tillagat från grunden i restaurangens öppna kök.