Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Kycklingfilé med syrad grädde och dillolja
Recept skrivet av
Atria
Med sous vide får du aldrig torr och tråkig kyckling. Här ett lyxigt men enkelt recept med kycklingfilé som smälter i munnen.
Ingredienser
Lagom åt: 10 portioner
1,2 kg LÖNNEBERGA, kycklingbröstfilé, sous vide
50 g Laktosfritt smör, normalsaltat
2 kg Potatis, kokt
500 g Morot, skuren
Sås
400 g Laktosfri vispgrädde
1 tsk Ättika
Salt & peppar
Dillolja
200 Dill
2 dl Olja, neutral
Artiklar från receptet
114433, Lönneberga, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
Tillagning
Koka upp grädden och smaksätt med ättika, salt och peppar. Lägg i kycklingen.
Mixa dillen tillsammans med oljan i ca 20 minuter och låt sedan sila genom ett kaffefilter.
Ugnsbaka morot tills den är mjuk.
Servera kycklingfilén med kokt potatis, morot, sås och dillolja.
Artiklar från receptet
114433, Lönneberga, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
Inspiration & fler recept
Vi rekommenderar
Recept
Rimmad fläskbog med solmos och pepparrotscréme
Slow cooked fläskbog med hemlagat rotmos. Få husmansrätter är väl så välkända som denna? En perfekt höst- och vinterrätt.
Vi rekommenderar
Recept
Oxkind med svamp och örtsmör
Oxkind är en trendig restaurangdetalj med djup och fin nötsmak som tillsammans med svamp och örtsmör blir perfekt på höst- och vintermenyn.
Vi rekommenderar
Recept
Örtagårdsstek med krämig örtsås
Klassisk, långbakad stek av skinkfransyska som passar både som lunchrätt och på buffén.
Vi rekommenderar
Inspiration
Sous vide - varsam tillagning, mört kött
Att långsamt tillaga en råvara med full kontroll för att få ett perfekt resultat varje gång, det är sous vide! Oavsett om du lagar själv eller köper färdig sous vide har du en tillagning som sköter sig själv medan du gör annat. Här berättar Atria mer om möjligheterna med tillagningsmetoden och bjuder på inspirerande sous vide-recept.