Din order- & leveranskalender
= vald leveransdag
= tillgänglig leveransdag
= beställning lagd
Välj datum för inventering/prisberäkning

Laxsida med örtigt kryddtäcke

Recept skrivet av
Tekompaniet
Lax med smak av ingefära och citrongräs.

Ingredienser

Lagom åt: 10 personer

  • 2 sidor lax
  • 4 påsar Dilmah Infusion Tulsi Ingefära Citrongräs
  • salt
  • svartpeppar
  • 2 msk chiliflakes
  • Rivet skal från 1 ekologisk citron

Handla direkt i vår e-handel

Örtte tulsi ingefära citrongräs 75x2g
319697, DILMAH, Sri Lanka
{{jmfprisString}}/styck {{jmfPrisDeladString}}/styck
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Tillagning

  1. Sätt ungen på 225 grader på övervärme.
  2. Lägg laxen på en plåt och börja med att salta rikligt.
  3. Snitta tepåsarna och häll ut innehållet över laxen. Tillsätt sedan malen svartpeppar, chiliflakes och citronskal. 
  4. Gnid in alla ingredienserna ordentligt i laxen.
  5. Sätt in plåten i ugnen i ca 10 min. Stäng därefter av ugnen och låt laxen vila i 6-9 min. Redo att serveras!
  6. Servera med en matig sallad och en kall god sås.

Handla direkt i vår e-handel

Örtte tulsi ingefära citrongräs 75x2g
319697, DILMAH, Sri Lanka
{{jmfprisString}}/styck {{jmfPrisDeladString}}/styck
Utgår
Avtal
Beställningsv.
Kampanj
Hyreskostnad
Färsk fisk
Ersatt av artikel {{ersattningsArtikel}} {{stockStatusUnavailableText}} {{stockStatusMissingHuvudDatum}}
{{stockStatusAvailableText}} {{mojligLevDatum}}

Läs mer Läs mindre

Vänta kvar, din sida laddas.