Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Ljummen sylta på gotlandslamm brässerad i IPA från Borstahusen. Serveras med syltad rödkål, maltcrumble och libbsticka.
Ingredienser
100 g confiterat plockat lammlägg
1 dl lammfond
1 dl IPA från Borstahusen
8-10 g agar agar
200 g rödkål inlagd i 1-2-3 lag
Maltcrumble
10 g maltmjöl
50 g mjöl
100 g osaltat smör
salt
peppar
socker
Servering
10 st fina kvistar libbsticka
Vintips till maten
690453, Au Bon Climat, USA
{{jmfPrisPerEnhetString}}
{{jmfPrisPerEnhetDeladString}}
Tillagning
Koka upp lammconfit, fond, öl och agar agar.
Mixa och smaka av med salt, peppar och brödsirap.
Gjut i plastad form.
Rör ihop ingredienser till crumble och baka i ugn, 200°.
Lägg upp sylta på en bädd av rödkål.
Toppa med crumble och garnera med libbsticka.
Strö gärna över lite flingsalt.
Vintips till maten
690453, Au Bon Climat, USA
{{jmfPrisPerEnhetString}}
{{jmfPrisPerEnhetDeladString}}