Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Laktos- och glutenfritt bröd gjort på majsmjöl.
Ingredienser
3½ dl rismjöl
1½ dl socker
1¼ dl majsmjöl
1 msk bakpulver
½ tsk salt
2 st ägg
3 msk smält margarin
¾ dl solrosolja
3 dl laktosfri mjölk
Tillagning
Sätt ugnen på 150°.
Blanda ihop rismjöl, majsmjöl, salt och bakpulver och rör om.
Vispa äggen med elvisp i ca 1 minut. Tillsätt socker och vispa ytterligare 1 minut. Tillsätt sedan solrosoljan och vispa ytterligare 1 minut.
Tillsätt mjölken och fortsätt vispa i 30 sekunder.
Rör ihop vätskan med mjölblandningen och margarinet.
Smörj en bakform med olja eller smör. Häll blandningen i formen.
Grädda brödet i ugnen 35-45 minuter, beroende på ugn. En gyllenbrun yta ska bildas på brödet.
Näringsvärde per Portion:
GI: hög Energi: 294 kcal Protein: 5,2 g Fett: 14,1 g Kolhydrater: 37,1 g