Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Kronärtskockor alla Romana med grekiska halkidiki- och kalamataoliver, rostad purjolök och en dressing på vinäger från Modena.
Ingredienser
Lagom åt: 10 personer
7st Zeta Kronärtskockor alla Romana med stjälk
0,5kg Zeta Olivolja Extra Vergine
3dl Zeta Olivmix Kalamata/Halkidiki urkärnade
0,5dl Zeta Crema di Balsamico
1knippe Färsk salvia
1st Purjolök
200gr Körsbärstomater
1dl Saltrostade pumpakärnor
Tillagning
Skär purjolök i tjocka ringar. Rippla olivolja över, salta och rosta i het ugn (ca 200 grader) i 5 minuter
Skär kronärtskockan i mindre bitar.
Finhacka salvia, och halvera körsbärstomaterna.
Blanda samtliga ingredienser, lägg upp på fat och strö över pumpakärnor.
Från receptet
656934, Zeta, Italien
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
220129, Zeta, Italien
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
588145, Zeta, Grekland
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
289843, Zeta, Italien
{{jmfprisString}}/l
{{jmfPrisDeladString}}/l