Smula jästen i en bunke och lös upp jästen med mjölk.
Tillsätt honung, salt, vetemjöl och det rumsvarma smöret och arbeta degen i fem minuter i maskin eller tio minuter för hand.
Kavla ut degen på en lätt mjölad bänk till en tjocklek på cirka fyra millimeter och stansa ut tio rundlar.
Fyll med tolv gram mörk choklad, pensla kanterna med äggvita och vik över till en calzone.
Ställ ut på plåt med bakplåtspapper och låt jäsa i cirka 30 minuter under bakduk.
Värm ugnen till 200 grader. Grädda i mitten av ugnen i cirka tio minuter eller tills de fått fin färg.
Låt svalna lite före servering.
Mer från Förskolekokboken
Vi rekommenderar
Inspiration
Förskolekokboken: Framtidens mat - för framtidens människor
Hur det kommer sig att barnen äter två portioner av något på förskolan som de aldrig skulle smaka på hemma? Vi vill påstå att hemligheten finns i förskoleköken, där kunskap och engagemang blandas med genuin upptäckarlust och kreativitet.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.