Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Ostronvichyssoise med gubbröra på Grebbestads ansjovis.
Ingredienser
Ostronvichyssoise
1 ostron
50 g potatis, skalad
50 g vit purjolök
1 dl ostronjuice
1 dl musseljuice
1 dl iskall vispgrädde
Chips på Boxholms kryddost
Gubbröra
50 g fintärnad ansjovis
10 g fintärnad kokt potatis
10 g fintärnad gul lök
10 g hackad kapris
10 g hackat ägg
5 g finhackad gräslök
5 g finhackad dill
1 msk ansjovisspad
1 msk dijonsenap
svartpeppar
½ citron, saft
Vintips till maten
689414, HENKELL FREIXEN, Frankrike
{{jmfPrisPerEnhetString}}
{{jmfPrisPerEnhetDeladString}}
Tillagning
Ostronvichyssoise
Koka allt utom grädde mjukt och mixa slätt.
Montera ner vispgrädde och smaka av med salt, peppar, citron och honung.
Chips på Boxholms kryddost
Bred ut den rivna osten jämt på silpat.
Baka i 175° ugn, tills osten är gyllenbrun, ca 5 minuter.
Låt svalna och bryt i portionsbitar.
Servering
Häll upp soppan i skålar.
Servera gubbröran till eller i soppan.
Toppa med kryddostchips.
Vintips till maten
689414, HENKELL FREIXEN, Frankrike
{{jmfPrisPerEnhetString}}
{{jmfPrisPerEnhetDeladString}}