Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Här bjuder Niclas Gerdsling och kockarna på Tiohundra på sitt recept på pannbiff enligt 50/50-principen.
Ingredienser
Lagom åt:
10 portioner
670 g blandfärs
670 g Lupin Mirabor (kokt)
0,7 dl kalvfond
20 g torkad lök
Vatten till önskad konsistens
Salt, peppar, dijonsenap och Knorrs kött- och grillkrydda efter smak
Från receptet
455691, Martin & Servera, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
Hållbara Val
391027, Nordisk Råvara, Sverige
{{jmfprisString}}
{{jmfPrisDeladString}}
Tillagning
Mal de kokta lupinen på fina skivan i köttkvarnen.
Blanda torkade löken med kalvfonden och låt dra en stund.
Blanda sedan allt till en jämn smet. Forma till pannbiffar.
Provstek och smaka av.
Stek biffarna på stekbord till fin yta, låt dem gå klart i varmluftugn på 160 grader, 50% ånga.
Servera med gräddsås, potatismos, skirat smör och lingon.
Från receptet
455691, Martin & Servera, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
Hållbara Val
391027, Nordisk Råvara, Sverige
{{jmfprisString}}
{{jmfPrisDeladString}}
Vi rekommenderar
Recept
Citronmuffins
En muffins ger ca 140 kcal och 3,4 g protein.