Bjud på en krämig pastarätt där mild färskost och färsk spenat förvandlas till en smakrik spenatcrème som omsluter varje penne. Toppad med saftig lax blir detta en både enkel och lyxig rätt.
Ingredienser
Lagon åt: 10 personer
1 kg pasta penne
färsk spenat (dekoration)
salladslök (dekoration)
10 bitar varmrökt lax
Spenatcrème
150 g gul lök, finhackad
50 g Skånemejerier Smör
150 g färsk spenat
100 g salladslök, skivad
salt och peppar
Färskostblandning
400 g Président Tartimalin Färskost
3 dl grönsaksbuljong
salt och peppar
Tillagning
Stek lök i smör och rör hastigt i spenat. Tillsätt salladslök. Smaka av med salt och peppar.
Koka upp färskost och buljong. Smaka av med salt och peppar.
Vänd ner spenatcrèmen och den kokta varma pastan i färskostblandningen. Toppa med spenat, salladslök och lax.
Den lena sötpotatisen blandas med krämig färskost och får ett lyft av syra och aromatisk vitlök. Resultatet är ett smakrikt och spännande stomp som passar till den grillade huvudrätten.
Fresta med en fräsch och exotisk cheesecake där syrlig passionsfruktkräm möter len färskost och krämig crème fraiche på en klassisk botten av digestivekex. Den tropiska toppingen av passionsfrukt ger både färg och friskhet – perfekt som lyxig dessert.
Låt smaklökarna ta en tur till Medelhavet med denna ljuvliga paj! Här möts krämig vispad brie, syrliga gröna oliver, smakrik Prästost, färsk babyspenat och söt paprika i en perfekt kombination. Pajen passar lika bra till en lyxig lunch som till catering och buffébordet.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.