Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
En vegansk Pho med tofu. Pho är en nudelsoppa där hemligheten är förberedelsen med buljongen.
Ingredienser
Lagom åt: 10 personer
Knorr Grönsaksfond, koncentrerad 50 g
Lök, tärnad 200 g
Socker 25 g
Kanel 2 st
Stjärnanis 4 st
Kryddnejlika, hela 5 st
Knorr Professional Ingefära kryddpuré 40 g
Knorr Professional Vitlök kryddpuré 15 g
Till servering
Nudlar, ris 800 g
Tofu, tärnad 750 g
Lök, strimlad 150 g
Böngroddar 222 g
Lök, rostad 25 g
Basilika, thai
Tillagning
Pho buljong
Häll vatten, Knorr Grönsaksfond och lök i en kastrull.
Tillsätt socker, kanel, stjärnanis och nejlikor.
Klicka ner Knorr Professional kryddpuréer. Koka upp, sänk värmen till låg och låt sjuda 30 minuter.
Sila ner buljongen i en ren kastrull, koka upp och fortsätt att sjuda.
Till servering
Arrangera nudlar, böngroddar, färsk lök och tofu i skålar.
Häll den heta buljongen över nudlarna och tofun.
Servera rostad lök och thaibasilika i skålar att toppa med.
Från receptet | Fler recept från Unilever Food Solutions
101371, Knorr, Sverige
{{jmfprisString}}/l
{{jmfPrisDeladString}}/l
Vi rekommenderar
Recept
Rostad blomkålspesto till pasta
Prova ett alternativ till den klassiska peston genom detta, snabba recept där blomkål, rostade solroskärnor, lite parmesan och Knorrs ekologiska grönsaksbuljong får utgöra stommen. Peston smakar också bra som tillbehör till fisk och kyckling.