Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Pomodoro Rosso grönsaksblandning med örtquinoa och kidneybönor
Recept skrivet av
Apetit
En härligt smakrik rätt från Apetit, smaksatt med chili, färsk persilja, tomater och citron. En mättande måltid som är god, snabblagad och näringsrik.
Ingredienser
Lagom åt : 10 portioner
Grönsaksblandning
1/2 dl rapsolja
2,5 tsk chili (mild)
2 tsk vitlökspulver
1 dl tomatpuré
500 g krossade tomater
1 kg Apetit Pomodoro Rosso grönsaksblandning, fryst
1 tsk svartpeppar
1 tsk paprikapulver
ca 1/2 tsk cayennepeppar
2,5 tsk socker
300 g kidneybönor, kokta, avrunna
Örtquinoa
400 g quinoa
6 dl grönsaksbuljong
ca 1 dl bladpersilja
1/2 tsk salt
10 g Apetit hackad spenat i bitar
1/2 dl citronsaft
Tillagning
Grönsaksbladning
Fräs hackad chili och vitlök i olja.
Tillsätt tomatpuré och krossade tomater.
Tillsätt Pomodoro Rosso och krydda.
Sjud på låg värme i ca 30 minuter.
Tillsätt bönorna och hälften av hackad persilja.
Örtquinoa
Skölj quinoan med mycket vatten.
Koka upp grönsaksbuljongen, tillsätt hackad persilja och quinoan. Koka på låg värme i ca 8 minuter och ställ åt sidan för att svalna en kort stund.
Tillsätt Apetit Spenat och citronsaft.
Servering
Garnera med färska örter.
Artiklar från receptet
142363, Apetit, Finland
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
433797, Martin & Servera, Italien
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
Hållbara Val
394718, Nordisk Råvara, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
414391, Martin & Servera, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
Vi rekommenderar
Recept
VegoWiener med tre toppings
Tre smakrika toppings att erbjuda för en lyxig korvservering - Slaw & Cheese, BBQ & Onion Rings och Pickles & Heat.
Vi rekommenderar
Recept
Favoritwrap med Pulled Vego
En av alla läckra rätter i 2023 års upplaga av Fast Fusion Climate Week. En rätt med mycket smak, färg och textur. Det ska vara krispigt, se fräscht ut och vara gott.
Vi rekommenderar
Recept
Asiatisk vego-BBQ
Biffar av vegofärs som serveras med chiliglaserad broccoli och sojadressing.