Lägg frön och stång i en kastrull med mjölken och koka upp. Ta från värmen.
Vispa äggulor, socker och majsstärkelse fluffigt i en bunke.
Häll ner mjölken och vispa ihop, häll tillbaka i kastrullen och sjud under vispning tills det tjocknar eller temperaturen är 85°C.
Ta från värmen och rör ner smöret.
Låt svalna och lägg i kylen.
Botten
Vispa ägg och strösocker pösigt med elvisp.
Blanda vetemjöl och bakpulver och vänd försiktigt ner i smeten.
Bred ut smeten på en bakpappersklädd plåt. Grädda i mitten av ugnen ca 5 minuter på 225°C. Låt svalna helt.
Stansa ut 12 stycken rundlar ca 5 cm i diameter och 12 stycken ca 4 cm i diameter.
Bred hallonsylt och vaniljkräm på de större rundlarna.
Fyllning
Vispa grädden. Bred på grädde och forma till en kulle, alternativt lägg i en silikonform kupol och frys till rätt form, då blir det lättare att lägga på marsipanen.
Kavla marsipanen tunt (ca 1-2 mm). Stansa ut 12 stycken rundlar av marsipanen ca 8–10 cm i diameter.
Täck bakelsen med locken och forma till fina kanter. Skär ev bort överflödig marsipan.
Garnering
Toppa med florsocker och ett hallon eller marsipanros.
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.