Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Prinsessbakelse med hallonkompott och krämig vanilj yoghurtmousse.
Ingredienser
120 st
Saftiga vaniljbottnar
600 g smör, rumstemp
675 g socker
610 g vetemjöl
40 g vaniljpulver
30 g bakpulver
600 g ägg
450 g turkisk yoghurt
Hallonkompott
240 g socker
30 g pektin NH
1000 g hallonpuré
800 g frysta hallon
70 g citronjuice
48 g gelatinblad
Vanilj yoghurtmousse
1500 g turkisk yoghurt
3 st vaniljstänger
680 g socker
68 g gelatinblad, blötlagda
3200 g grädde lättvispad
Övrigt
Marsipan
Hallon
Chokladdekor
Röd oxalis
Tillagning
Saftiga vaniljbottnar
Vispa smör och socker vitt, sikta de torra ingredienserna
Tillsätt ägg pö om pö
Vänd ner mjölet och den turkiska yoghurten
Baka på 160 º i 40-50 min
Hallonkompott
Koka upp pure, blanda socker och pektin och rör ned i purén, låt koka några min
Smält ned gelatinet i uppkoket, tillsätt hallon och kyl ned innan montering
Vanilj yoghurtmousse
Blanda ihop yoghurt, vaniljfrö och socker
Blötlägg gelatinet och vispa grädden
Smält det blötlagda gelatinet med lite av yoghurtblandningen, blanda ihop gelatinet med resterande yoghurtblandning
Vänd sist ner den lättvispade grädden
Artiklar ur receptet
Hållbara Val
108928, Orto Novo, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
Hållbara Val
315768, ARLA KÖKET, Sverige
{{jmfprisString}}/kilogram (kg)
{{jmfPrisDeladString}}/kilogram (kg)
175414, KåKå, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
Hållbara Val
164251, F&G M/S, Spanien
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg