Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Friska smaker och vackra färger på julbordet
Ingredienser
200 g svartkål
200 g grönkål
1 st granatäpple
½ butternut pumpa
1 dl olivolja
2 msk limejuice
Salt
Tillagning
Skala och skär pumpan i lagom bitar, lägg på en plåt och ringla olivolja. Ugnsbaka på 200° tills den blivit mjuk, ca 15 min.
Skär svartkål och grönkål i bitar.
Kärna ur granatäpplet och spara saften och kärnorna.
Blanda en vinegrett på limejuice, olivolja och granatäppelsaften, smaka av med salt och marinera kålen i dressingen.
Ta ut pumpan och låt svalna.
Lägg upp den marinerade kålen, pumpa och granatäppelkärnor på ett vackert fat, strö över lite flingsalt.
Vi rekommenderar
Recept
Sillsallad
Härlig sillsallad med äpple och kapris.
Vi rekommenderar
Recept
Brysselkålsallad med rödkål och dijondressing
Julbordsklassikern brysselkål i ny tappning
Vi rekommenderar
Recept
Ädelostsallad
Smakrik sallad med fikon och blodapelsin
Vi rekommenderar
Recept
Kanelkyss och gravad lax
Glögg och pepparkakor med ädelost i all ära, men det räcker med en gång till första advent, enligt Karin Sundqvist. Lika enkelt och snabbt att sno ihop är detta.
Vi rekommenderar
Recept
Fudge brownie med polka
Avsluta julbordet med en söt brownie med polkaganache
Vi rekommenderar
Recept
Lingonpannacotta
En frisk och len dessert med uppskattade smaker från Fanny Udde. Perfekt att förbereda och ställa i kylen. Enkel att servera i kopp eller glas.