Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Frisk alkoholfri drink från drinklistan på Fotografiska.
Ingredienser
2 delar tärnad rabarber (i vikt)
Vatten för att underlätta mixning (tillräckligt för att det ska gå att mixa rabarbern)
1 del socker (i vikt)
1 del äppelcidervinäger (i vikt)
Tillagning
Lägg den tärnade rabarbern i en mixer och mixa till slät (behöver inte vara helt slät om mixern inte klarar detta). Mixa sedan ner sockret.
Lägg över i en burk med lufttätt lock eller plasta in bunken ordentligt. Låt blandningen stå i kylskåp 1–2 dygn, tills sockret har lösts upp helt.
Tillsätt sedan äppelcidervinäger och rör runt. Förslut eller plasta in igen och låt stå i kylen i 5–7 dagar (smaka av).
Sila och häll upp på flaska. Förvara i kylskåp i upp till 6 månader.
Vid servering - blanda 1 del shrubkoncentrat med 3–4 delar bubbelvatten eller tonic-vatten. Tillsätt lite tonicsirap om man vill ha extra touch/sting.
Fler recept från Fotografiska