Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Gott tillbehör till lamm, kyckling eller fläsk.
Ingredienser
Receptet ger:
10 portioner
50 g Milda Flytande Mjölfritt Margarin
150 g zucchini, courgette
75 g paprika, grön strimlad
75 g paprika, gul strimlad
50 g paprika, röd strimlad
150 g champinjoner, färska
150 g morot, riven
100 g lök, röd
100 g Knorr Tomatino
50 g Oliver, Kalamata, kärnfria
20 g Knorr Professional kryddpuré vitlök
200 g getost
30 g Knorr Grönsaksfond, koncentrerad
Tillagning
Skär grönsakerna grovt och fräs dem i olivolja.
Tillsätt Knorr Professional Vitlökspuré och rosmarin.
Blanda ned Knorr Tomatino och Knorr Grönsaksfond och krydda med svartpeppar.
Lägg grönsakerna i en ugnsform och strö över getost.
Gratinera i het ugn tills ytan fått en vacker färg.
Från receptet
275412, Knorr, Sverige
{{jmfprisString}}/l
{{jmfPrisDeladString}}/l
328462, Milda, Sverige
{{jmfprisString}}/l
{{jmfPrisDeladString}}/l
859827, Knorr, Italien
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
160259, KNORR Professional, Schweiz
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
Vi rekommenderar
Recept
Dopp i grytan - kryddig kycklingbuljong med frikadeller
Omtyckt julrätt. Här med asiatiska smaker och kycklingbuljong istället för fläsk, serveras med grillat bröd.
Vi rekommenderar
Recept
Vegetariska bullar ”No meatballs”
Lakto-ovo-vegetariska bullar på morot, champinjoner, rotselleri och prästost ger en fin nordisk smak för dina gäster.
Vi rekommenderar
Recept
Pumpa- och morotssoppa med räkor och musslor
Det grönländska köket har väckt intresse på senare år tack vare en starkt lokal prägel, ovanliga rätter som val och råvaror från ishavet. Att skaldjuren från Grönland hör till världens bästa beror på den extremt långsamma tillväxten i det iskalla vattnet, vilket gör att köttet i räkorna blir fastare och smaken mer koncentrerad.