Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Rensarvsentrecôte med helbakad rotselleri
Recept skrivet av
Simon Laiti
En vilträtt med helbakad rotselleri, friterad jordärtskocka, dragonkräm och rostade höstprimörer.
Ingredienser
Lagom åt: 10 personer
1800 g rensarvsentrecôte
2 kg rotselleri
1 kg jordärtskocka
1 kg gulbetor
2 knippen blastmorötter
3 knippen blastlökar
1 knippen dragon
5 dl rapsolja
2 äggulor
champagnevinäger
Tillagning
Bind upp rensarvsentrecôten och bryn i stekpanna runt om med salt och peppar.
Stek klart i ugn om 150° tills köttet nått en innertemperatur av 50°.
Skär bort skalet av rotsellerin och gnid sedan in rotsellerin i olja, salt och peppar. Baka hel i ugn 200 ° ca 1 tim.
Dela upp rotsellerin i klyftor.
Baka tvättade jordärtskockor i ugn ca 20 minuter. Fritera innan servering.
Rosta betor och morötter i ugn till al dente.
Mixa äggula, champagnevinäger och färsk dragon i en mixer. Montera med rapsolja till fast kräm. Smaka upp med salt och peppar.