En matig italiensk soppa med extra allt! Och med extra allt menar vi vita bönor, pancetta, svartkål, krutonger och annat vackert och gott. Smaklig spis!
Ingredienser
Lagom åt: 10 personer
3 st gula lökar
800 g morötter
10 st vitlöksklyfotor
5 st blekselleristjälkar
250 g svartkål
1,5 kg bönor, vita kokta
350 g vin, vitt
1 kg Knorr Tomatino
1 kg Knorr Professional KYCKLINGFOND
500 g vatten
15 g Knorr Kycklingbuljong, Brynt, pasta
25 g Knorr Kryddpasta Bouquet de Provence
Ost, parmesan, 1 kant + fint riven till servering
125 g bacon, tärnad pancetta
300 g bröd, ljust till krutonger
olivolja
salt och peppar
Tillagning
Tärna pancettan och stek ur i gryta.
Gå i med finhackad lök, blekselleri och tunt skivad vitlök. Låt svettas i fettet från pancettan.
Skala morötter och skär ner i tärningar.
Gå i med morot, Knorr kryddpasta och stek på i ett par minuter.
Deglacera med vitt vin och reducera tills hälften återstår.
Addera Knorr Tomatino, Knorr Professional KYCKLINGFOND, vatten och Knorr Brynt
Kycklingbuljong samt parmesankanten. Låt sjuda i ca 10–15 minuter.
Gå i med bönor och nedskuren svartkål. Låt koka upp.
Smaka av med salt och peppar och servera med finriven parmesan och krutonger.
En välstekt fläskschnitzel är både gott och lite festligt. I det här receptet tar vi hjälp av HELLMANN’S Professional till själva paneringen. Smart, smidigt och gott. Prova gärna!
Vad sägs om kycklingbröst som paneras i panko och HELLMANN’S Professional, friteras gyllene, läggs på burgarbröd och serveras med inlagd gurka och sriracha? Säg ja och skriv upp det goda på din meny!
Tiden för sista beställning har passerats. Artiklarna i din kundvagn kommer automatiskt att flyttas till närmsta tillgängliga leveransdatum. Om du väljer att avbryta kommer kundvagnen att tömmas.