Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Rödbetsallad är ett måste på julbordet. Du äter den bäst på vörtbröd, ihop med julskinka och grovkornig senap.
Ingredienser
Lagom åt: 4 personer
Julskinka
Vörtbröd
Grovkornig senap
Rödbetssallad
6st inlagda rödbetor
2st Röda svenska äpplen
1st rödlök, finskuren
1 liten purjolök
1dl majonnäs
1dl crème fraiche
1msk dijonsenap
2krm salt
1krm svartpeppar, malen
2msk kapris i vinäger
Tillagning
Så gör du rödbetssalladen:
Blanda majonnäs, crème fraiche och dijonsenap till en dressing.
Skär rödbetorna i grova tärningar.
Skala, kärna ut äpplena och skär ner dem i mindre tärningar.
Strimla den vita delen utav purjolöken i fina strimlor.
Blanda alla ingredienser och smaksätt med lite utav kaprisvinägern.
Låt rödbetssalladen stå kyld i 2–3 timmar innan servering.
Strimla även lite utav den gröna delen från purjolöken och använd till att garnera salladen med vid servering.