Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Röding med bonitosmörsås, fänkål och ättikschips.
Ingredienser
Lagom åt: 4 personer
Bonitosmörsås
1 dl bonitoflakes
15 cm konbualg
1 dl grädde
50 g smör
1 msk vit vinäger
Mjukkokt fänkål
1 st fänkål
7 dl vatten
1 cl salt (10 g)
1 cl vinäger (10 ml)
Ättikschips
1,5 dl ättika
1,5 dl vatten
150 g mjöl
Tillagning
Se till att rödingen är ben och skinnfri.
Salta på alla sidor och lägg i form.
Låt stå i 30 minuter.
Bryn smöret och slå det på rödingen.
Baka i ugn tills innertemperaturen är 42 grader.
Bonitosmörsås
Värm vatten till 80 grader.
Strimla konbualgen och lägg i den. Låt stå 1 timme. Sila.
Värm till 60 grader och tillsätt bonitoflakes.
Låt stå tills allt sjunkit till botten. Sila.
Koka ner buljongen och tillsätt sedan grädde.
Koka ner lite till. Mixa ner smöret och smaksätt med salt och vinäger.
Mjukkokt fänkål
Blanda allt och koka fänkålen tills den är helt mjuk.
Låt kallna i lagen.
Ättikschips
Koka till en tjock smet.
Bred ut på bakpapper.
Torka över natten.
Fritera chipsen i varm olja.
Handla direkt i vår e-handel
306718, BD FISK, Sverige
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
484964, RISBERG, Japan
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
069971, F&G M/S, Italien
{{jmfprisString}}/kg
{{jmfPrisDeladString}}/kg
695999, BLOMBERG, Spanien
{{jmfprisString}}/l
{{jmfPrisDeladString}}/l