Kalendern visar just nu dina standardturer.
Ingen kontakt med server
= tillgänglig leveransdag
Ingen kontakt med server
Valt prisdatum
Tillgängliga dagar
It appears that your browser has cookies disabled.
The website requires your browser to enable cookies in order to login.
Please enable cookies and reload this page.
It appears that your browser has JavaScript disabled.
This Website requires your browser to be JavaScript enabled.
Please enable JavaScript and reload this page.
Den här julbordssillen serveras i trevlig burk. Några goda tillbehör är tillslungad potatis, rödlök, gräddfil och gräslök.
Ingredienser
Receptet ger 1 burk
1 burk inlagd sill
2 dl crème fraiche
3 msk stenbitsrom
2 msk senapskorn, röd
1 st rödlök, finskuren
1 knippe gräslök, finskuren
1 ask krasse
1 krm salt
Tillbehör:
Dillslungad potatis
Gräddfil
Gräslök
Rödlök
Tillagning
Sila av lagen från sillen med hjälp av en sil.
Klipp krassen grovt med sax.
Blanda crème fraiche, rödlök, senapskorn och salt i en bunke.
Tillsätt rommen, sillen, gräslöken och krassen försiktigt och förvara i en glasburk i kylen 2–3 dagar innan servering.